Comptable Sènior

Comptable Sènior
Empresa:

Marlex Human CapitalÁrea:

Otros

Comptable Sènior

Detalles de la oferta

El/La candidat/ta seleccionat/da es trobarà en el Departament de Comptabilitat i realitzarà tasques com serà l'anàlisis de l'estat financer de l'empresa. Gestió i supervisió de recursos econòmics/ financers. Gestió de les variables financeres. Optimitzar els costos fiscals de l'empresa. Realització de comptes anuals. Supervisió de les diferents reclamacions amb els clients i proveïdors. Realització dels costos fiscals. Pagament de salaris i transferències, així com altres tasques prÒpiament administratives.
La persona seleccionada s'incorporarà en una empresa amb una llarga trajectòria i molt sòlida, on tindrà una posició de feina estable i on podrà créixer professionalment.
El perfil correspon a un/a professional que aporti formació en ciències empresarials, administració i direcció d’empreses o econòmiques. Serà imprescindible comptar amb experiència prèvia de 2 anys en funcions similars.
És necessari que el/la candidat/a sigui usuari habitual d’eines i aplicacions informàtiques. Es valoraran coneixements en programes de comptabilitat i ERP. Pensem en una persona amb grans habilitats analítiques i de planificació, metòdica, amb compromís i iniciativa. Tanmateix haurà de tenir capacitat de lideratge i actitud predisposada per treballar en equip.


Fuente: Jobs4It


Área:

  • Otros / Otros

Requisitos