Director/A De Fàbrica D'Elaborats Carnis

Director/A De Fàbrica D'Elaborats Carnis
Empresa:

Jobleads



Área:

Otros

Director/A De Fàbrica D'Elaborats Carnis

Detalles de la oferta

Director/a de Fàbrica d'elaborats carnis Per a important empresa, referent en el sector agroalimentari d'Osona, seleccionem un Director/a de Fàbrica d'elaborats carnis, la principal missió del qual serà l'optimització del rendiment de la planta en termes de producció, qualitat, costos i transport mitjançant l'anàlisi d'indicadors, l'estudi de projectes i la implementació de millores en processos, organització, manteniment, inversions, etc. Les principals tasques i funcions a realitzar seran: - Reportar directament a Direcció General i definir conjuntament amb aquesta la Planificació Estratègica de la fàbrica (produccions, inversions, etc.). - Responsable de la producció de la fàbrica: planificació, coordinació i supervisió de la producció. - Responsable de la millora dels processos: Optimització de la producció, controls de les productivitats i dels costos de producció. Intervenció en les gestions i decisions en cas d'incidències, etc. - Validació dels preus de compra de les matèries primeres, seguiment d'escandalls i, conjuntament amb Direcció Comercial, validació dels preus de venda. - Responsable de la correcta gestió del manteniment preventiu i correctiu. Supervisió del correcte funcionament i eficiència de la maquinària i de les instal·lacions. - Organització de la logística del transport. - Assegurar, conjuntament amb la persona Responsable de la Qualitat, el compliment del sistema de qualitat alimentària (APPCC). S'ofereix: - Incorporació immediata en empresa sòlida, de consolidada trajectòria i reputació. - Formació contínua i possibilitats de desenvolupament professional. Es requereix: - Persona proactiva, amb iniciativa, amb dots de lideratge, responsable i confiable. - Capacitat de gestionar equips de treball. - Capacitat analítica, de planificació i de desenvolupament de projectes. - Experiència en direcció de plantes productives i/o d'empreses o unitats de negoci del sector dels elaborats carnis. - Postgrau o Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària. - Enginyeria Agroalimentària o similar. - Experiència mínima de 5 anys en lideratge en entorns productius d'una sala d'elaborats i/o sala d'especejament. - Coneixements informàtics avançats:, ERP, etc.


Fuente: Allthetopbananas_Ppc


Área:

  • Otros / Otros

Requisitos