Responsable Digital

Responsable Digital
Empresa:


Puestos Vacantes:
1

Jornada Laboral:
Completa

Área:

Marketing

Responsable Digital

Detalles de la oferta

El nostre client, és una empresa dedicada a l’àmbit de la Dietètica, la nutrició, la Fitoteràpia, l’Aromateràpia i la Cosmètica natural des de fa més 40 anys.

Fonamentada en el DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ de productes naturals, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida i apropar-nos a un major coneixement de les necessitats de el cos humà.

Coneixement que els permet ajudar a complementar les necessitats micro-nutricionals i en fitonutrients en situacions especials, contribuint així a millorar la salut de les persones, sempre des de la prevenció i sota una concepció global o holística, en la qual els complements alimentaris encaixen dins un concepte de salut, nutrició i estil de vida.

El Responsable Digital és una posició de nova creació, amb l´objectiu de multiplicar la venda online de les marques del grup, ja que actualment tene un pes especific molt baix respecte a la facturació total. Per tant és un projecte amb un repte engrescador, ideal per un professional ambiciós i amb ganes de fer-se el projecte seu. Per fer-ho comptarà amb el recolzament de Gerència, que serà el seu superior jeràrquic.

Cercarem un Responsable digital que tingui experiència mínima en la venda online/ecommerce de 3 anys, desitjable de 5 anys.
Amb amplis coneixements de analítica digital, e-commerce, UX, UI, SEO, SEM i Social Ads, ja que serà el cap directe de un equip: 1 analista mercat, 1 gestor de rss, 1 traductora, 1 diseñador gràfic digital.

Definirà l´estratègia digital de les marques del grup, les implementarà directament i amb l´ajut del seu equip, als qui tindrà de formar, controlar i gestionar per tal d´assegurar l´èxit de les vendes digitals.

Els soft skills seran de una persona empàtica, amb alta capacitat de treball i amb dots comunicatives clares i precises.

La proposta retributiva és molt atractiva, amb un sou fixe (85%)i la resta variable per objectius de increments de vendes online.

Horari habitual: De 9h a 17:30, amb 30m per dinar

Zona de residència a 30km de la seu de la empresa.


Nivel Jerárquico: Ejecutivo


Salario Nominal: Desde $ 35000 Hasta $ 40000


Área:

Requisitos


Conocimientos:

  • e-Commerce
  • Marketing al consumidor


Idiomas:

  • Inglés
  • Español
  • Catalán


Estudio Mínimo Necesario: Postgrado - Master - Doctorado Completo

Áreas de estudio:

  • Marketing Digital / Online


Edad: Desde 30 Hasta 70 Años

Responsable comercial - venta de servicios de marketing presencial (h/m)

Responsable Comercial - Venta de servicios de Marketing Presencial (H/M) Madrid Konecta FieldMarketing -Carácter emprendedor con orientación a resultados...


Desde Konecta Fieldmarketing - Madrid

Publicado hace 16 días

Look&find siete palmas: asesor inmobiliario

ResumenLook & Find Siete Palmas, es una empresa con un gran equipo multidisciplinar que ha irrumpido con mucha fuerza en el mercado grancanario. Estamos...


Desde Look&Find Siete Palmas - Las Palmas

Publicado hace 16 días

Publicista digital senior

Publicista Digital Senior Granada ACERCA CONSULTING Desde Acerca Consulting, en colaboración con importante empresa líder en Marketing y Publicidad Digital...


Desde Acerca Consulting - Granada

Publicado hace 16 días

Buscamos a alumn@s de marketing digital en madrid

Buscamos a alumno/as de Marketing Digital en MadridLo que vas a hacer DESCRIPCION DE LA OFERTA: Grupo Antevenio lleva más de 20 años dedicados al sector de la...


Desde Antevenio S.A. - Madrid

Publicado hace 16 días