Técnico/A Junior

Técnico/A Junior
Empresa:

(Confidencial)


Lugar:

Barcelona


Puestos Vacantes:
1

Área:

Otros

Técnico/A Junior

Detalles de la oferta

PIMEC Polígons, precisa incorporar un/a:

TÈCNIC/A JUNIOR

Des de PIMEC Polígons donem suport directe a diferents associacions d'empresaris i propietaris de polígons industrials i sensibilitzem el teixit empresarial sobre els avantatges de l'associacionisme. Actuem com un interlocutor vàlidque representa i defensa els seus interessos reals davant les administracions.

Ajudem als usuaris dels polígons a desenvolupar la seva activitat en un entorn molt més competitiu desenvolupant projectes de millora de l'entorn, com desplegament de xarxa de fibra òptica, mancomunar serveis per les empreses, projectes de simbiosi industrial, reforç en el manteniment de zones verdes, entre d'altres. Per definir-los, realitzem estudis de necessitats per con??ixer quin projecte s'adapta millor al teixit industrial. Donem suport des de la seva constitució, fins i tot, fins a la seva dissolució.

Estem presents en polígons del Baix Llobregat, Vall??s Oriental, Vall??s Occidental, Tarragona i Catalunya Central.

Perfil:

Les seves funcions incidiran en la gestió de les Associacions empresarials de Polígons Industrials a nivell t??cnic i comercial. L'objectiu és gestionar-les iimpulsar-ne el creixement i consolidació desenvolupant i executant els projectes t??cnics que se'n derivin de les necessitats del entorn i els associats, i assegurant el seu creixement amb la captació d'associats.

El perfil correspon a un/-a professional amb experi??ncia en gestió de projectesi gestió comercial. Titulació preferentment en l'àmbit de les ci??ncies socials (Dret, ADE, Marketing o similar), valorant-se formació específica en gestió comercial.

Imprescindible domini del Català i el Castellà, parlat i escrit, i el domini d'eines ofimàtiques.

Es requereix una persona polivalent, amb do de gens, amb habilitats comercials, capacitat de comunicació, negociació i resolució.

Carnet de conduir i vehicle propi.


Fuente: Trabajos.com.es


Área:

  • Otros / Otros

Requisitos

Ofertas Relacionadas

Rece

Pues quiero trabajar de recepcionista oficinistA ...caja , .soy buena y tengo don de gente Ciudad: teruel


Desde Pesca - Zaragoza

Publicado hace un mes

Conductor personal / chófer privado

Conductor personal / chófer privado estamos buscando un conductor privado que esté listo para mudarse a (EE. UU.), usted estará a cargo de llevar a nuestros...


Desde Fenway Inc - Barcelona

Publicado hace un mes

Oferta de trabajo: niñera / conductor / cocinero

Oportunidades de empleo para candidatos serios. Tengo 46 años y estoy criado en los Estados Unidos con mi familia. Soy el cirujano jefe de un hospital y mi...


Desde Fenway Inc - Burgos

Publicado hace un mes

Cuidador de mayores , externo (sin alojamiento) en

Employer Anabel F. Family message: Buenas tardes necesito un cuidador masculino para mi padre durante el día . Tendrá que levantarlo de la cama ayudarle en el...


Desde Familiafacil - Madrid

Publicado hace un mes