**Description**:**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.****Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina i pica per la nostra botiga ubicada a La Roca Village a jornada parcial per caps de setmana.Les funcions a realitzar son les següents:- Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.- Posar i treure el rentavaixelles.- Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.- Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.- Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)- Organitzar i recollir la zona de treball.- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.A l'Andreu trobaràs:- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.- Horaris intensius: assegurem els temps de descans i desconnexió establerts i a més procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.- Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.**Requirements**:Per formar part del nostre equip és important:- Experiència en cuina o degustació 6 mesos o més.- Idiomes: Parlar i entendre castellà i català.- Bona presencia.- Viure a prop del centre de treball.- Molt valorable disponibilitat horaria.- Imprescindible tenir certificat de discapacitat de més del 33%.