**Description**:Si t'has format en Hostaleria i restauració, tens idiomes, t'encanta la gastronomia, el tracte amb la gent i vols créixer en aquest sector, aquest és el teu projecte!Actualment estem seleccionant** CAMBRER/A** amb experiència mínima d'un any en servei de restaurant, amb disponibilitat horària per fer jornada completa, domini d'anglès i català i vocació per la gastronomia. **Preferiblement incorporació inmediata (29/5/2023).**Les seves funcions principals seran:- Atenció a client.- Preparació de mise-en-place per al servei.- Execució del servei de restaurant.- Responsabilitzar-se del rang assignat.- Mantenir l'ordre i la neteja de les instal-lacions i eines de treball.- Treballar en equip per a la consecució d'objectius.- Aconseguir l'excel-lència de servei tenint en compte els procediments del restaurant.Què oferim?- Incorporació a un grup sòlid amb presència nacional i internacional, que et permetrà tenir accés a projectes fora de la teva ciutat.- Formació constant en gastronomia i restauració.- Possibilitats de créixer en qualsevol dels restaurants de el grup.- Gaudir d'un bon ambient de treball, professional i dins d'un grup consolidat.- Targeta amb descompte en tots els restaurants de el grup.Aquesta és la teva oportunitat per formar part d'un grup de restauració amb història, tradició i vocació per la gastronomia. **Grup Sagardi** neix fa 25 anys amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia Basca arreu del món. Actualment el grup compta amb 29 restaurants, tant a nívell nacional com internacional i la seva pròpia línia de càtering.Sagardi aposta per les receptes tradicionals i la qualitat del producte, tractant directament amb els elaboradors i els productors de la matèria primera.En paral-lel a la gastronomia basca, Grup Sagardi ha apostat també per altres gastronomies buscant sempre l'origen i les arrels de cadascuna d'elles.És una empresa en constant creixement i per això sempre està en recerca del millor talent per oferir el millor servei als seus establiments.**Requirements**:- Disponibilitat horària per treballar a **jornada completa** i en** torn partit**.- Excel-lent tracte i presència.- Domini del català i l'anglès (**no només comprensió**).- Imprescindible **experiència **com a cambrer/a en restaurant a la carta en jornada complerta com a** mínim 1 any**.- Nocions en elaboració de combinats i còctels.