Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Asesor/A Servicio Postventa

¿Te gustaría desarrollar tu carrera en el sector del automóvil en uno de los mayores grupos de concesionarios?Movento, importante grupo de concesionarios de ...


Desde Moventia - Barcelona

Publicado a month ago

Limpiador/ Limpiadora - Centro Comercial

¿Tienes experiência en el sector limpieza? ¿Buscas un empleo a tiempo parcial que puedas compaginar con otras actividades? Grupo EULEN, empresa líder en el s...


Desde Eulen.Sa - Barcelona

Publicado a month ago

Limpiador/ Limpiadora Tienda

Grupo EULEN, empresa líder en el sector servicios, selecciona para su división de limpieza convencional, Limpiador/a para trabajo para tienda en Centro Comer...


Desde Eulen.Sa - Barcelona

Publicado a month ago

Recepció Clínica Dental

Personal recepció i auxiliar de clínica dental.Atenció al pacient, atenció telefònica, gestió d'agenda, cobraments. En menor mesura tasques pròpies d'auxilia...


Desde Dentistea Scp - Barcelona

Publicado a month ago

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Empresas: Hostaljobs Hotel urbà 4* ubicat a l'Eixample de Barcelona, cerca Cap de Cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina del seu projecte de restauració, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada de mercat. Si tens experiència com a responsable de cuina en entorns gastronòmics, t'apassiona la cuina mediterrània i busques un projecte estable, t'estem buscant! Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, coordinar i organitzar la cuina. - Crear i dissenyar els menús de migdia. - Actualitzar les fitxes tècniques - Treballar amb serveis de carta i menú de fins a 40pax. - Realitzar les comandes de matèria prima als prove dors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge. - Donar suport al passe a totes les partides. - Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació. - Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica. - Planificar i gestionar els horaris del personal de cuina, així com ser el responsable de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip. - Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6pax. - Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris. - Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral. Les CONDICIONS de la posició son: - Incorporació immediata. - Contracte estable indefinit, directe amb l'establiment. - Horari amb torns partits (midgia i sopar). - 2 festius setmanals (normalment diumenge i dilluns). - Salari 30.000-32.000€ bruts/any. - Requisitos : - Formació valorable:CFGM o CFGS de cuina i gastronomia. - Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*. - Idiomes: Castellà i català. - Residir a Barcelona o rodalies. PERFIL PROFESSIONAL - Es busca una persona responsable, dinàmica, organitzada, polivalent i flexible, amb dots de lideratge i capacitat de treballar en equip. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-05-17T16:27:53.747Z