Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Project Manager Operaciones Eventos

col-wideJob Description:**Fira de Barcelona** es una de las instituciones feriales más importantes de Europa por su actividad, recintos, experiência i lidera...


Desde Jr Spain - Barcelona

Publicado a month ago

Project Manager

col-wideJob Description:***:ATS Life Science i-Dositecno is seeking a Project Manager to join our Project Management Team, which provides high-quality projec...


Desde Jr Spain - Barcelona

Publicado a month ago

Sap Business Transformation Change Manager

Introduction A career in IBM Consulting is rooted by long-term relationships and close collaboration with clients across the globe. You'll work with visiona...


Desde Ibm Qatar - Barcelona

Publicado a month ago

Project Procurement Manager

Barcelona, Barcelona, Spain and 1 more Job Identification 2445 Locations Barcelona, Barcelona, SpainMadrid, Madrid, Spain Posting Date 11/28/2023, 08:54...


Desde Genesis Oil And Gas Consultants - Barcelona

Publicado a month ago

Project Manager
Empresa:

Sdi Digital Group


Detalles de la oferta

Al Grup Bon Preu busquem talent! T'agradaria formar part d'un projecte dins de l'àmbit d'Oficina tècnica? Tens formació o experiència en aquest àmbit i busques un nou repte professional? T'estem buscant!
Continua llegint-nos, perquè a Bon Preu tindràs l'oportunitat de convertir-te en un / a expert / a Project Manager del sector!
Si!! Si!! Ho has llegit bé. Tindràs un impacte directe en l'essència de la nostra empresa.
Volem explicar-te PERQUÈ BON PREU SERÀ LA TEVA MILLOR ELECCIÓ!
Ens mouen els Valors : Ho portem a l'ADN! A Bon preu ens defineix la consciència d'equip, l'actitud positiva, el pragmatisme i l'eficiència, el desenvolupament professional, la voluntat de servei i l'honestedat i la confiança.
Deixa't emportar pel nostre tarannà i segur que trobes el teu lloc!
Apostem pel Talent : treballem perquè la nostra gent pugui desenvolupar-se internament i rebi la formació necessària per tal d'adaptar-se al % en el seu lloc de treball.Les Persones són el primer : Estaràs rodejat d'equips que t'acompanyaran en tot el procés. El nostre principal objectiu és que els treballadors / ores es sentin com a casa.Potenciem el bon ambient! El nostre entorn té molts Reptes : cada dia aprendràs coses noves. El món de la distribució alimentària està ple de sorpreses.
Vols saber quina serà la teva MISSIÓ? Gestió integral de projectes de construcció de supermercats.Gestió de les reformes dels establiments comercials.Definició de caracteristiques clau dels edificis.Execució de projectes, juntament amb una enginyeria externa.Seguiment de tramitacions de permisos.Recepcionar les necessitats del client intern.Seguiment de desviacions, cost, terminis, etc.Si tens experiència en aquestes tasques o tens motivació per continuar aprenent, t'estem esperant!
Quins requisits i competències tècniques has de tenir? Arquitectura Tècnica, Enginyeria d'Edificacions, Enginyeria Industrial o Arquitectura.Carnet de conduir B1.Flexibilitat horària.Domini de Autocad, Microsoft Project i PRESTO.Disponibilitat per viatjar pels centres ubicats a Catalunya i Aragó.Bones habilitats comunicativesQue t'aportem? Podràs disposar d'un horari flexible i teletreball setmanal.T'oferim un contracte indefinit des de l'inici, apostem per l'estabilitat.A més, gaudiràs d'un 8% de descompte en totes les compres de qualsevol establiment del Grup.Assegurança mèdica a preu reduït.Accés descomptes corporatius (gimnàs, hotels, compres, entre d'altres)Entre molts altres beneficis, deixa'ns conèixer-te i explicar-te molt més!
Encara no ho saps? Forbes reconeix Bonpreu i Esclat com una de les millors empreses de tot l'Estat per treballar.
Per tant, si t'has sentit identificat / da amb el nostre ADN o coneixes d'algú a qui li pugui encaixar aquesta vacant no ho pensis més i INSCRIU-TE, SEGUR QUE TU TAMBÉ ET VESTIRÀS D'ORGULL!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Project Manager
Empresa:

Sdi Digital Group


Built at: 2024-06-02T18:08:07.719Z