**Description**:**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.****Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de dependent/a per la nostra botiga ubicada al Centre Comercial Sant Cugat per jornada parcial (14h) els caps de setmana.Les funcions a realitzar son les següents:- Atendre i orientar al client en la seva compra.- Preparar el menjar i la beguda de la carta, seguint el manual de degustació i els protocols de presentació.- Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.- Ordre i neteja de la zona de treball.- Cobrar al TPV.- Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.- Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga.- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.A l'Andreu trobaràs:- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.- Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.- Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.**Requirements**:Per formar part del nostre equip és important:- Experiència en atenció al client o degustació de 6 mesos o més, preferiblement al sector HORECA.- Parlar castellà i català amb fluïdesa.- Bona presència i comunicació amb el client.- Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.- Horaris orientatius: divendres i dissabtes de 14:45 a 21:45 o de 8:30 a 15:30 depèn la setmana.