Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Agentes De Pasaje – Aeropuerto De Barcelona - (K584)

Descripción AZUL HANDLING es el grupo dedicado a ofrecer los servicios de asistencia y operaciones en tierra para las aerolíneas del Grupo Ryanair España (B...


Desde Ryanair - Europe'S Favourite Airline - Barcelona

Publicado a month ago

Front Office Agent -Me Sitges Terramar - (Ulq-981)

El mundo es tuyo con Meliá. Descubre un camino sin fronteras en Meliá, donde las posibilidades de crecimiento y desarrollo son infinitas. Sumérgete en un via...


Desde Melia Hotels International - Barcelona

Publicado a month ago

Mq393 - Customer Service Agent

Buscamos un AGENTE DE ATENCIÓN AL CLIENTE JR para incorporarse a nuestro equipo de operaciones. Tu misión será gestionar los pedidos de los clientes de forma...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Customer Representative (French-Speaking) - On-Site O-701

Experience the power of a game-changing career! Ready to ditch the ordinary and embrace the extraordinary? We're a global technology and services leader that...


Desde Concentrix Spain - Barcelona

Publicado a month ago

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)

Detalles de la oferta

Empresas: Hostaljobs Hotel urbà 4* ubicat a l'Eixample de Barcelona, cerca Cap de Cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina del seu projecte de restauració, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada de mercat. Si tens experiència com a responsable de cuina en entorns gastronòmics, t'apassiona la cuina mediterrània i busques un projecte estable, t'estem buscant! Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, coordinar i organitzar la cuina. - Crear i dissenyar els menús de migdia. - Actualitzar les fitxes tècniques - Treballar amb serveis de carta i menú de fins a 40pax. - Realitzar les comandes de matèria prima als prove dors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge. - Donar suport al passe a totes les partides. - Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació. - Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica. - Planificar i gestionar els horaris del personal de cuina, així com ser el responsable de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip. - Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6pax. - Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris. - Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral. Les CONDICIONS de la posició son: - Incorporació immediata. - Contracte estable indefinit, directe amb l'establiment. - Horari amb torns partits (midgia i sopar). - 2 festius setmanals (normalment diumenge i dilluns). - Salari 30.000-32.000€ bruts/any. - Requisitos : - Formació valorable:CFGM o CFGS de cuina i gastronomia. - Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*. - Idiomes: Castellà i català. - Residir a Barcelona o rodalies. PERFIL PROFESSIONAL - Es busca una persona responsable, dinàmica, organitzada, polivalent i flexible, amb dots de lideratge i capacitat de treballar en equip. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Built at: 2024-10-31T23:35:30.610Z