Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Cocinero

En Garage Bar Bcn ofrecemos un carta de comida de temporada, estamos abiertos desde el 2018 y nos ocupamos tambien de distribucion de vino en todo el territo...


Desde Garage Dante S.L - Barcelona

Publicado a month ago

Buscamos Deejay Animador, Para Bolos En

Empresa de organización eventos yespectáculos, necesita ampliar su plantilla de deejay´s en su principal servicio, la disco-móvil.TareasInteresados mandar co...


Desde Anima Espectacles - Barcelona

Publicado a month ago

Manicura Y Pedicura

Nuestro salón de belleza en el vibrante barrio de Poblenou, Barcelona, está ubicado a pasos del mar, donde se respira arte y creatividad. Nos enorgullece ofr...


Desde The Clan Bcn - Barcelona

Publicado a month ago

Tallerista De Cuina De Temporada A Sant Vicenç Del

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una monitora per impartir un taller de Cuina de temporada a la localitat d'Sant Vicenç del Horts.Taller adreçat a...


Desde Fundació Pere Tarrés - Barcelona

Publicado a month ago

Jefe Cocina / Chef - Hotel 5*

Jefe Cocina / Chef - Hotel 5*
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Hotel boutique 5* situat a la comarca de l'Alt Penedès, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània i producte sostenible km0 es troba en recerca de la figura de cap de cuina, per encarregar-se del funcionament del departament. Si busques una posició estable en un projecte gourmet i tens més de 5 anys d'experiència dirigint cuines d'hotel 4 o 5*, et volem conèixer! Les teves FUNCIONS seran: Dissenyar i crear nous menús i plats. Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris. Creació i implementació de nous estàndars i processos de treball. Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos i millorar la qualitat de les produccions. Control d'inventaris, stocks i minves. Liderar, gestionar, supervisar i formar l'equip de 6pax. Supervisar la preparació i l'emplatat de tots els plats i les elaboracions. Donar suport en les preparacions i elaboracions. Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària. Control i supervisió de les normes higiénico-sanitàries de manipulació, PRL i APPCC's. Les CONDICIONS de la posició són: Incorporació immediata. Contracte estable, directe amb l'establiment. Horari seguit entre setmana / partit divendres i dissabte 2 dies festius setmanals. Salari: 30.000 - 35.000€ bruts/any REQUISITS: Formació: CFGM / CFGS cuina Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en hotel 4 o 5* Idiomes: domini castellà, anglès bàsic Domini de correu electrònic, word, excel Residència a la comcarca de l'Alt Penedès. Carnet B i vehicle propi. PERFIL PROFESSIONAL: Perfil híbrid que es desenvolupi bé com a gestor (30%) i també durant l' operativa de cuina (70%). Bones bases culinàries de cuina mediterrània tradicional i gourmet. Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge. Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat . En cas contrari, la candidatura serà descartada.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Jefe Cocina / Chef - Hotel 5*
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-06-08T13:53:16.377Z