Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona

Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona
Empresa:

Sdi Digital Group


Detalles de la oferta

T'agrada treballar amb persones amb risc d'exclusió social i poder col·laborar amb la seva inserció sociolaboral? Tens experiencia amb treball en xarxa ?
Vols treballar a jornada completa a Barcelona ? Si totes les respostes son afirmatives, corre inscriu-te que t'expliquem amb més detall!
En el nostre projecte tindràs l'oportunitat de créixer professionalment com a orientador / a, com a dinamitzador / a i captador / a.
Quins beneficis et podem oferir? Una localització idònia per aquelles persones que vulguin arribar al seu treball en transport públic.Horari a jornada completa amb tarda lliure els divendres.Conciliació personal, ja que podràs gaudir de treball remot a partir dels 3 mesos de la teva incorporacióEstabilitat laboral amb un contracte indefinitCompanyerisme, en els nostres centres el treball en equip i les relacions, ens agraden que siguin properes i basada en la confiança.Tu seràs la persona si : Ets una persona proactiva, motivada, amb ganes de treballar i ajudar a persones s en situació de risc. A més d'organitzat / da, creatiu / va i dinàmic / a.
Els objectius del lloc de treball són : Assessorar i orientar als usuaris / es en el seu procés d'inserció al món laboral.Solucionar dubtes i preguntes que puguin tenir en matèria laboral, formativa o organitzativa.Les tasques que desenvoluparàs són : Orientació i acompanyament laboral tan individual com grupalDisseny i realització de les activitats grupals i visites diverses proposades.Difusió i captació de les persones participants ,Establir i dinamitzar xarxa comunitaria entre les persones participants i amb altres agents del territori.El que t'oferim es : Contracte indefinitIncorporació immediataJornada laboral 37,5h / setmanals.Horari : dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15-18h i els divendres de 9 a 14.30hUbicació : Gràcia Barcelona - Metro FontanaNo hi dubtis més i vine a formar part del nostre equip! Si tens experiència com a Tècnic / a d'Inserció Sociolaboral, no ho dubtis, t'estem esperant!
Titulació de Grau Universitari en l'àmbit de les Ciències de la Salut o Ciències Socials, Psicologia o PedagogiaExperiència professional mínima de 2 anys com a tècnic / a en matèria d'orientació, assessorament i / o intermediació laboral.Valorable la experiència treballant amb col·lectiu amb risc d'exclusió socialNivell de català alt.Certificat negatiu de delictes sexualsValorable : Titulació de Màster Universitari o postgrau relacionat amb l'orientació professional.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona
Empresa:

Sdi Digital Group


Statistical Project Leader, Biostatistics - All Genders

About the jobOur Team:At Sanofi, we have a shared commitment to bring innovation to a broad and diverse portfolio of therapeutics supported by our Biostatist...


Desde Sanofi - Barcelona

Publicado a month ago

Técnico/A Rrhh (Sector Hostelería)

Empatif es una visión integral en la gestión de personas, cuenta con más de 25 años en el mercado.Nos ubicamos estratégicamente en distintos puntos de la geo...


Desde Empatif Staffing - Barcelona

Publicado a month ago

Head Of Human Resources, Iberia

Title:Head of Human Resources, IberiaCompany:Ipsen Pharma SAJob Description:Here at Ipsen we believe that patients cannot wait – for suitable treatment, for ...


Desde Ipsen - Barcelona

Publicado a month ago

Recruiter (Rrhh) | Lnp952

T'apassiona el món dels RRHH i la captació de talent?A Marlex t'estem buscant!Quina serà la teva missió dins la companyia?En dependència del/la Director/a d'...


Desde Marlex - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-05-23T03:50:27.091Z