Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de 2n/a de sala per l'obertura del seu nou negoci a la zona centre.Si t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, aquesta és la teva oportunitat!Les teves **FUNCIONS** seran:- Col-laborar en la direcció i supervisió del restaurant i del personal de sala.- Substituir la figua de cap de sala quan sigui necessari.- Gestionar les reserves del restaurant.- Coordinar, formar supervisar i donar suport a l'equip.- Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.- Atenció al client i assessorament en aspectes gastronòmics.- Participar en el servei a sala.- Formar part d'un equip de 8-9pax- Col-laborar en les comandes i compres a proveïdors.- Col-laborar en la selecció de noves incorporacions.- Responsabilitzar-se de les caixes.- Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.- Resoldre i mediar davant queixes o incidències.- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.- Responsabilitzar-se de les caixes.Les **CONDICIONS** de la posició son:- ?Incorporació la primera setmana de maig.- Horari amb 4 dies de torn seguit i 1 dia de torn partit- 2 dies lliures seguits setmanals- Recuperació dels dies festius treballats amb 1,5 dies de vacanes- 30 dies de vacances- Salari: 2.300€ brut/mes- Contracte estable, directe amb l'establiment- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.- Experiència mínima**:3 anys** com a 2n/a de sala.- Domini de TPV i PDA, handy, tablet i interès cap a noves tecnologies.- Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel.- Idiomes: Català i castellà nívell avançat, anglès nívell alt (imprescindible) i francès valorable.- **IMPRESCINDIBLE **residir a Barcelona o rodalies.PERFIL PROFESSIONAL:- Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que s'engarregui de fomentar un bon ambient de treball motivador.**IMPORTANT