Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Contable

Nuestro cliente es una asesoría de empresas en materia fiscal, laboral y contable, fuertemente consolidada en su sector de actividad y en pleno proceso de ex...


Desde Mgroup Consultoria En Rrhh - Burgos

Publicado a month ago

Contable

Eurofirms selecciona un/a asesor/a fiscal para gestoría situada en Girona. La persona seleccionada desarrollará las siguientes funciones:- Tramitación de imp...


Desde Careerwallet - Burgos

Publicado a month ago

Tècnic/A Comptable

Important empresa de sector automoció a província de Girona busca un/a **TÈCNIC/A** **COMPTABLE** per formar part de la seva plantilla. Si et consideres una ...


Desde Servicejobs - Burgos

Publicado a month ago

Técnico /A Contable-Fiscal

Desde Eurofirms seleccionamos un/a técnico/a contable-fiscal para empresa del sector inmobiliario ubicada en Burgos. La persona seleccionada realizará las si...


Desde Eurofirms Group Slu - Burgos

Publicado a month ago

Cap De Cuina
Empresa:

El Foment De Girona 2020 S.L


Detalles de la oferta

Busquem incorporar un/a segon de cuina amb inquietud per fer el salt a cap de cuina, per a restaurant al barri vell de Girona ciutat, en el marc d'un projecte important de cultura i gastronomia catalana. Projecte estable i de llarga durada. La persona seleccionada, es responsabilitzarà d'elaborar els plats de la carta típics de la gastronomia catalana amb el suport d'un consultor i l'equip de direcció en la gestió. Entorn de treball agradable.Funcions de la vacant Supervisar les tasques de personal de cuina i coordinació amb el Cap de Sala Realitzar les reunions de coordinació d'equip, així com amb la direcció Elaboració dels plats considerant la qualitat i la quantitat establerta Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina Gestionar el temps de cocció i preparació dels aliments Tasques de neteja de la cuina després del servei i quan es requereixi. Supervisar l'acabat de plats i la seva presentació Organitzar la logística d'entrada i sortida de plats a sala Revisar i actualitzar els protocols Controlar l'encaix amb el personal en la forma de treballar de l'empresa Mantenir i controlar el compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària. Formar, coordinar i supervisar l'equip de treball Realització comandes Inventari mensual i control mermes Control temperatures Requisits Ser capaç d'organitzar-se i prendre decisions amb rapidesa. Capacitat de treballar sota pressió quan es requereixi. Visió de la professió a llarg termini (projecte estable). Habilitats pel treball en equip i bona comunicació amb els companys/es. Seguir els estàndards en higiene i seguretat alimentària.- Experiència 3 anys. Mínima 3 anys com a segon de cuina- TÍTOL FP DE GRAU MIG- títol fp de grau mig - hostaleria i turisme- Competències / coneixements: Valorable: Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Direcció de serveis de restauració Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Serveis de restauració Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Hoteleria i Turisme FP II amb titulació Hoteleria i Turisme- Contracte laboral indefinit- Jornada completa- Altres beneficis: sou fix + variable


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cap De Cuina
Empresa:

El Foment De Girona 2020 S.L


Built at: 2024-05-23T17:13:29.079Z