Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Curs Atenció Al Client ( Gratuït ) - Vic

ADREÇAT A:Preferiblement persones desocupades amb el primer cicle superat de Educació Secundària (ESO)OBJECTIUS:Formar a alumnes per a poder desenvolupar la ...


Desde Intac Vic, S.L. - Barcelona

Publicado a month ago

Teleoperador /A De Recepción De Llamadas

Barcelona, Barcelona**Empleo de Teleoperador /a de recepción de llamadas, Barcelona**:**Fecha de publicación**:16/02/2024**Horario**:Jornada completa de 39 h...


Desde Eurofirms - Barcelona

Publicado a month ago

Agente Telefónico L-V

¿Eres una persona comunicativa, proactiva y tienes experiência en el sector de ventas?¿Te apasiona el mundo del telemarketing?Si tu respuesta es afirmativa, ...


Desde Adecco - Barcelona

Publicado a month ago

Administratiu/Va Centre D'Acollida

Necessitem incorporar de forma immediata a una persona per a tasques administratives a 33,5 hores setmanals repartides entres dos dels nostre projectes: 20 h...


Desde Idea, Fundació - Barcelona

Publicado a month ago

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Empresas: Hostaljobs Hotel urbà 4* ubicat a l'Eixample de Barcelona, cerca Cap de Cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina del seu projecte de restauració, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada de mercat. Si tens experiència com a responsable de cuina en entorns gastronòmics, t'apassiona la cuina mediterrània i busques un projecte estable, t'estem buscant! Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, coordinar i organitzar la cuina. - Crear i dissenyar els menús de migdia. - Actualitzar les fitxes tècniques - Treballar amb serveis de carta i menú de fins a 40pax. - Realitzar les comandes de matèria prima als prove dors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge. - Donar suport al passe a totes les partides. - Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació. - Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica. - Planificar i gestionar els horaris del personal de cuina, així com ser el responsable de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip. - Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6pax. - Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris. - Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral. Les CONDICIONS de la posició son: - Incorporació immediata. - Contracte estable indefinit, directe amb l'establiment. - Horari amb torns partits (midgia i sopar). - 2 festius setmanals (normalment diumenge i dilluns). - Salari 30.000-32.000€ bruts/any. - Requisitos : - Formació valorable:CFGM o CFGS de cuina i gastronomia. - Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*. - Idiomes: Castellà i català. - Residir a Barcelona o rodalies. PERFIL PROFESSIONAL - Es busca una persona responsable, dinàmica, organitzada, polivalent i flexible, amb dots de lideratge i capacitat de treballar en equip. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Cap De Cuina - Hotel 4* - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-05-13T14:45:46.619Z