Controller
Empresa:

Adecco (Spain)


Detalles de la oferta

T'apassiona el món de la comptabilitat? Cerques una feina estable amb projecció? T'agradariaformarpart d'una empresa internacional?
Desd'Adeccoestemcol·laborantamb una empresa del sectorfarmacèuticamb la cerca d'unController, responsable de diverses activitats relacionades amb la comptabilitat, com ara el control d'inventaris i actius fixos, la gestió de comptes a cobrar idonasuport al negoci amb diferents anàlisis del rendiment de l'empresa. Tambédonasuport al Departament Financer tal com li sol·licita durant el procés d'auditoria financera i altres auditories.
Funcions i responsabilitats:
Elaborar un pla adequat per al control de diverses operacions com les despeses de capital.
Mesurar el rendiment amb els plans aprovats i informar dels resultats de les operacions a la direcció.
assegurar que els actius de l'empresa estan controlats de manera adequada i continuada, assegurant que l'assegurança de l'empresa ofereix una cobertura adequada.
proporcionar informes d'antiguitat precisos a l'equip comercial per tal que els imports pendents siguin degudament perseguits.
Mantenir i contribuir a la millora de totes les activitats de control d'inventaris, amb periodicitat mensual i incloent la responsabilitat total del recompte físic d'estocs (dos cops per any).
Proporcionar informes fiables sobre els nivells d'inventari i contribuir a altres seccions, com ara Adquisició i Producció.
Mantenir i fer un seguiment de l'inventari de l'immobilitzat i de les noves adquisicions, en contacte amb el Departament de Comptabilitat per al càlcul de l'amortització.
Contribuir al rendiment empresarial perseguint les factures vençudes formen una cartera de clients, majoritàriament basada en països emergents i subdesenvolupats.
Assistir al Departament Financer en diferents funcions, com ara controls d'auditoria interna i informes legals i ambientals.
Per cobrir altres membres de l'equip segons se sol·liciti.

En Adecco creemos en la igualdad de oportunidades y apostamos por el Talento Sin Etiquetas

Requisitos
Requisits:

Titulació universitària en economia o administració d'empreses.

Anglès parlat i escrit amb fluïdesa.

Usuari avançat de MS Excel i Power Point.

Usuari avançat d'ERP, idealment de Sage200c.

¿Qué ofrecemos?
No aplica
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Controller
Empresa:

Adecco (Spain)


Controller Industrial (Aprovisionament) | K-336

Marlex es una empresa líder en Recursos Humanos especializada en Selección de Personal.Contamos con más de 25 años de experiencia en el sector y una red de m...


Desde Marlex Great People - Girona

Publicado a month ago

Commercial Finance Manager Ix548

OverviewAre you interested in developing your career in Finance?Then now is the time to explore the opportunities of PepsiCo : join us as the next Commercial...


Desde Pepsico - Girona

Publicado a month ago

Wrb-258 - Controller Comercial

Nuestro cliente, una de las compañías más potentes de la probincia de GIrona y líder en su sector, está en pleno proceso de crecimiento, transformación digit...


Desde Mystery Project - Girona

Publicado a month ago

Presupuesto Para Lápida Para Nicho

Queremos que en la lápida este escrito familia chica benítezTipo de lápida Lápida para nichoMaterial de la lápida Cerámica¿Se quiere personalizar la lápida? ...


Desde Cronoshare.Com - Girona

Publicado a month ago

Built at: 2024-05-02T04:39:53.873Z