Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Professional De L'Àmbit Social - Crei - Tordera

PROFESSIONAL DE L'ÀMBIT SOCIAL Per a un CREI ubicat a Tordera, de Fundació Resilis Funcions a desenvolupar: Intervenir com agent educatiu a nivell individual...


Desde Treballa A Plataforma Educativa - Burgos

Publicado a month ago

Especialista De Medio Ambiente

La misión de su puesto es impulsar, coordinar y priorizar los procesos y proyectos de Seguridad, Salud Ocupacional y Medio Ambiente de la planta, garantizand...


Desde Ecolab - Burgos

Publicado a month ago

23406 - Tècnic/A De Laboratori De Microbiologia

Laboratori que ofereix servei d'anàlisis i assessorament en el sector agroalimentari i ambiental necessita incorporar un tècnic/a de laboratori de microbiolo...


Desde Servei Municipal D'Ocupació - Burgos

Publicado a month ago

(H/M) Veterinario/A

**Descripción**: Nuestra actividad ha evolucionado dentro del sector agroalimentario formando parte del GRUPO AGROALIMENTARIO CÁRNICO con una integración ver...


Desde Friselva - Burgos

Publicado a month ago

Cuiner/A Col-Lectivitats - Alt Empordà

Detalles de la oferta

Cuiner/a Col-lectivitats - ALT EMPORDÀ- Localidad: Vilajuiga- Provincia: Girona- Nº Vacantes (puestos): 1Funciones- Cerquem un/a cuiner/a amb experiència en col.lectivitats i disponibilitat IMMEDIATA per treballar a una cuina escolar ubicada a l'Alt Empordà ( Garrguella, Vilajuïga, Palau - SAverdera ,... )Si tens experiència en el món de la cuina per a col-lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu!Funcions:- Assegurar la correcta execució del servei de cuina.- Vetllant per aplicar i assolir la màxima qualitat possible al procés d'elaboració d'àpats.- Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.- Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.- Elaboració de la proposta de comanda d'aliments i altres productes, en col-laboració amb el Coordinador de Zona de Cuina.- Neteja i desinfecció de les instal-lacions i equips de cuina.- Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.- Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitat per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.**Requisitos**:- Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars.- Bon nívell de català i castellà- Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals- Experiència mínima d'un any en un lloc similar i en cuina de col-lectivitatsCompetències:- Orientació a la qualitat i el servei- Preocupació per l'ordre i la qualitat- Flexibilitat i gestió al canvi- Treball en equip- IniciativaSe ofrece- Sou: Conveni col-lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural.- Jornada de dilluns a divendres.- Data INICI : INCORPORACIÓ IMMEDIATA- Data FINAL:21/06/2024- Horari: (30h/setmana)- Contracte Fixe Discontinu- Ambient laboral còmode i professional.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Built at: 2024-10-31T22:56:00.440Z