Les tasques a realitzar són:Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat. Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).Controlar les existències de producte.Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etcControlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.Experiència 2 anys. es requereix experiència com a cuiner/a en col·lectivitats i/o hosteleria (mínim 5 anys).TÍTOL FP DE GRAU MIGhostaleria i turismeespanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)Competències / coneixements: Sentit de la responsabilitat i la professionalitat.Disposició de Servei.Creativitat.Sociabilitat.Interès pel treball amb gent gran.Dots de coordinació i supervisió d'equips. Disponibilitat i flexibilitat horària.Contracte laboral temporal (1 mesos)Jornada completaSalari mensual brut des de '1315' fins a '1350'