Restaurant gastronòmic d'hotel de cuina mediterrània i empordanesa amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte estable més emblemàtic a Platja d'Aro. Busquem un cuiner/a per la partida d'arrossos i un cuiner/a per la partida de peixos , amb experiència contrastada, amb cuina de producte, elaborada i creativa, per a treballar amb productes de temporada i amb diferents menús. Si tens experiència en una de les dues partides, t'apassiona la cuina catala i mediterrània i busques feina estable per tot l'any, aquest és el projecte ideal per a tu i et volem conèixer ! Les teves FUNCIONS seran: Desenvolupar totes les teves competències com a cuiner/a a la partida d'arrossos o la de peixos. Treballar amb matèria prima de 1ª qualitat i proximitat, amb un concepte de cuina gastronòmica i creativa. Treballar amb plats de carta i menú diari i degustació. Participar en la creació de nous plats. Encarregar-se de la supervisió i organització de la partida. Realitzar el control d'stocks. Vetllar pel compliment de les normes de seguretat i higiene laboral. Les CONDICIONS de la posició son: Incorporació immediata. Contracte estable indefinit, directe amb l'establiment. Horari amb torns partits (migdia i sopar). 2 festius setmanals. Salari 22.000-26.000€ bruts/any. Formació mínima: ESO/EGB - Molt valorable CFGM cuina. Experiència mínima: 2 anys com a cuiner - Molt valorable experiència a restaurants gastronòmics. Domini de gastronomia mediterrània: arrossos i/o carns Idiomes: Català i castellà. Residir a Platja d'Aro o rodalies. Disposar de carnet de cotxe i vehicle, en cas de residir fora de Platja d'Aro. PERFIL PROFESSIONAL Es busca una persona responsable, compromesa, amb actitud positiva i emprenedora, flexible, amb habilitats de comunicació, que sigui empàtica i capacitada per treballar en equip. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat . En cas contrari, la candidatura serà descartada.