**Description**:**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.****Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**Precisem incorporar al nostre equip a un/a responsable de botiga pel nostre establiment ubicat a La Roca Village.En dependència del/la cap de botiga, el teu objectiu serà planificar, organitzar, dirigir, coordinar i controlar les activitats i personal de l'establiment, així com assegurar el correcte servei i seguiment dels procediments interns marcats per la companyia.Les teves funcions a realitzar serien les següents:- Transmetre els valors i essència de l'Andreu a l'equip i clients.- Formació de l'equip i fer el seguiment d'aquest.- Distribuir rangs i tasques a l'equip i assegurar-se que tothom coneix el que ha de fer i es posicionen a les seves posicions durant el servei.- Gestionar l'equip i assegurar un bon clima i ambient laboral (selecció, formació, horaris, motivació, resolució de conflictes).- Assegurar el compliment i qualitat dels procediments i tasques de l'equip.- Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga, així com portar a l'equip a la consecució d'aquests.- Realitzar inventaris i control de materials i mercaderies.- Demanar el material i mercaderia necessària per assegurar el stock necessari.- Supervisar i controlar el manteniment i ús de la maquinària, materials, útils, etc.- Cuidar que les produccions reuneixin les condicions exigides, tant higièniques com de presentació.- Assegurar el bon manteniment i neteja de les instal-lacions.- Reportar a la direcció tot el referent al personal i vendes del restaurant.- Preparar els informes i reunions que sol-liciti la direcció.- Donar suport al/la cap de botiga i assumir les funcions i responsabilitats del/la cap de botiga quan aquest no hi sigui.- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades per la direcció de l'empresa.A l'Andreu trobaràs:- Contracte indefinit directament per empresa.- Salari anual brut de 27.460 € + incentius.- Incentius mensuals i trimestrals basats en el bon treball: superar objectius i client misteri.- Horaris intensius: assegurem els temps de descans i desconnexió establerts i, a més, procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).- Plans de carrera i oportunitats de creixement i promoció per créixer professionalment amb Andreu.**Requirements**:Per formar part del nostre equip és important:- Experiència prèvia en hostaleria, preferiblement com responsable de sala o de restaurant, mínim de 2 anys.- Excel-lents habilitats de comunicació i capacitat per interactuar amb clients i amb l'equip.- Disponibilitat horària.- Parlar castellà i català amb fluïdesa, molt valorable anglès o un tercer idioma.- Bona presència i comunicació amb el client.- Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.