**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.****Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**Precisem incorporar per la temporada d'estiu (juny - setembre) al nostre restaurant ubicat al centre comercial La Roca Village:- ajudants de cambrer/a a jornada completa i a jornada parcial.- ajudants de cuina a jornada completa i a jornada parcial.Les funcions a realitzar podrien ser les següents:- Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes.- Col-laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei.- Assegurar un òptim servei al client i gestió de la cua.- Agafar comandes i cobrar amb TPV.- Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients.- Mantenir la neteja i ordre del local.- Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.- Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.- Posar i treure el rentavaixelles.- Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.- Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.- Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)- Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.- Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga.- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.A l'Andreu trobaràs:- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.- Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.- Possibilitat de formar part de l'equip al finalitzar la temporada.Per formar part del nostre equip és important:- Experiència com cambrer/a o cuina/degustació de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració.- Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes.- Bona presència i comunicació amb el client.- Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornadaSueldo: 600,00€-1.800,00€ al mesHoras previstas: entre 18 y 40 a la semanaBeneficios:- Comidas en la empresa- Jornada intensiva en verano- Parking gratuitoHorario:- Turno de noche- Turno de tardeTipos de compensaciones complementarias:- Bonus por objetivos- Horas extras- Plan de comisiones- Plus nocturnidad- PropinasPreguntas para la solicitud:- El restaurant està ubicat al centre comercial La Roca Village, a quina distància et trobes?- Quina vacant t'interessa? (Ajudant de cambrer/a, ajudant de cuina, polivalent)- Quina jornada t'interessa? (jornada completa, jornada parcial, caps de setmana...)- Ens agradaria saber més sobre tu, com et defineixes?Ubicación del trabajo: Empleo presencial