Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona

Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona
Empresa:

Sdi Digital Group


Detalles de la oferta

T'agrada treballar amb persones amb risc d'exclusió social i poder col·laborar amb la seva inserció sociolaboral? Tens experiencia amb treball en xarxa ?
Vols treballar a jornada completa a Barcelona ? Si totes les respostes son afirmatives, corre inscriu-te que t'expliquem amb més detall!
En el nostre projecte tindràs l'oportunitat de créixer professionalment com a orientador / a, com a dinamitzador / a i captador / a.
Quins beneficis et podem oferir? Una localització idònia per aquelles persones que vulguin arribar al seu treball en transport públic.Horari a jornada completa amb tarda lliure els divendres.Conciliació personal, ja que podràs gaudir de treball remot a partir dels 3 mesos de la teva incorporacióEstabilitat laboral amb un contracte indefinitCompanyerisme, en els nostres centres el treball en equip i les relacions, ens agraden que siguin properes i basada en la confiança.Tu seràs la persona si : Ets una persona proactiva, motivada, amb ganes de treballar i ajudar a persones s en situació de risc. A més d'organitzat / da, creatiu / va i dinàmic / a.
Els objectius del lloc de treball són : Assessorar i orientar als usuaris / es en el seu procés d'inserció al món laboral.Solucionar dubtes i preguntes que puguin tenir en matèria laboral, formativa o organitzativa.Les tasques que desenvoluparàs són : Orientació i acompanyament laboral tan individual com grupalDisseny i realització de les activitats grupals i visites diverses proposades.Difusió i captació de les persones participants ,Establir i dinamitzar xarxa comunitaria entre les persones participants i amb altres agents del territori.El que t'oferim es : Contracte indefinitIncorporació immediataJornada laboral 37,5h / setmanals.Horari : dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15-18h i els divendres de 9 a 14.30hUbicació : Gràcia Barcelona - Metro FontanaNo hi dubtis més i vine a formar part del nostre equip! Si tens experiència com a Tècnic / a d'Inserció Sociolaboral, no ho dubtis, t'estem esperant!
Titulació de Grau Universitari en l'àmbit de les Ciències de la Salut o Ciències Socials, Psicologia o PedagogiaExperiència professional mínima de 2 anys com a tècnic / a en matèria d'orientació, assessorament i / o intermediació laboral.Valorable la experiència treballant amb col·lectiu amb risc d'exclusió socialNivell de català alt.Certificat negatiu de delictes sexualsValorable : Titulació de Màster Universitari o postgrau relacionat amb l'orientació professional.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic/A Inserció Sociolaboral Col·Lectiu Amb Risc D'Exclusió Social - Jornada Completa Barcelona
Empresa:

Sdi Digital Group


Becario/A Comunicación Interna (Internship)

**Becario/a Comunicación Interna (Internship)****-****234840**- En Boehringer Ingelheim desarrollamos terapias innovadoras para mejorar la salud de las perso...


Desde Boehringer Ingelheim - Barcelona

Publicado a month ago

Talent Júnior - Consultor/A Júnior A Economia

Les característiques de la vacant o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la ...


Desde Lavola 1981, Sa - Barcelona

Publicado a month ago

Ii - Integrador/A Social (Sustitución)

**Objetivo del puesto**Realizar actividades de intervención social y promover la participación en actividades de ocio e integración de nuestro colectivo de a...


Desde Cear - Barcelona

Publicado a month ago

Borsa Personal De Cuina

**Tens experiència en cuina de centres educatius?**La Fundació Pere Tarrés cerca personal per la **BORSA DE SUPLÈNCIES** del **servei de cuina del menjador,*...


Desde Fundació Pere Tarrés - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-05-20T01:35:33.776Z